Länsbygg öppnar upp portarna i Umeå

Vi är glada att kunna meddela att Oskar Malkan är vår första representant på plats som projektledare.

Nu är det officiellt! Länsbygg har öppnat upp verksamhet i Umeå, även känt som Björkarnas stad. Vi är glada att kunna meddela att Oskar Malkan är vår första representant på plats som projektledare.

Oskar Malkan flyttade till Umeå 2019 och har tidigare arbetat som arbetsledare och snickare på Contractor. Detta är inte Oskars första gång på Länsbygg – han arbetade hos oss mellan 2013 och 2018 när han bodde i Boden.

Om den nya etableringen säger Oskar: ”Det finns inte så många vanliga dagar just nu då vi är i en uppstartsfas, men det är högt och brett, mycket med mycket. Det bästa med jobbet är nog att få vara med och skapa och samordna. Att få se något färdigställas och arbeta med bra samarbetspartners. Jobba som ett lag mot ett bra slutgiltigt mål.”

Vi ser fram emot en spännande framtid i Umeå och vill rikta ett stort tack till alla Umeåbor som har gett oss ett varmt välkomnande

Är du intresserad av att veta mer om oss och vårt arbete?
Tryck på knappen här nere för att kontakta oss 👇

Bli en länsbyggare

Vi är en stabil och trygg arbetsgivare med höga kvalitetskrav som tror på att ansvar leder till utveckling, därför investerar vi långsiktigt i våra Länsbyggare!
KARRIÄR

Senaste nyheterna

Besök oss