Vi presenterar vår 100% eldrivna hantverksbil

I ett viktigt steg mot en mer hållbar framtid, kan Länsbygg med stolthet introducerat det senaste tillskottet till vår fordonsflotta: En helt eldriven hantverksbil.

Initiativet markerar en milstolpe i företagets långsiktiga åtagande för miljön och speglar dess strävan att minska koldioxidavtrycket från sin verksamhet.

”Miljön har alltid varit en av våra högsta prioriteringar, och med införandet av vår första 100% eldrivna hantverksbil tar vi ett konkret steg mot en grönare och mer hållbar framtid,” säger Rickard Alm, Länsbygg.

Förändringen är del av Länsbyggs bredare strategi för hållbarhet, som omfattar allt från att optimera energianvändning på arbetsplatser till att implementera miljövänliga byggmetoder. Vi ser detta som ett första steg i en lång rad av åtgärder för att minska sin miljöpåverkan och bidra till en mer hållbar byggbransch.

”Förändring börjar med oss,” fortsätter Rickard Alm ”Genom att aktivt välja hållbara alternativ och teknologier visar vi vägen för hela branschen. Vi är entusiastiska över de möjligheter som ligger framför oss och vi är fast beslutna att fortsätta utforska och implementera nya initiativ för att minska vår miljöpåverkan.”

Utöver att minska utsläppen från sin fordonsflotta, är Länsbygg engagerade i flera andra miljöinitiativ, till exempel genom att välja hållbara byggmaterial, återbruka och att bygga spilleffektivt.

”Tillsammans kan vi göra skillnad,” avslutar Rickard Alm.

Är du intresserad av att veta mer om oss och vårt arbete kring miljö och hållbarhet?
Tryck på knappen här nere för att kontakta oss 👇

Bli en länsbyggare

Vi är en stabil och trygg arbetsgivare med höga kvalitetskrav som tror på att ansvar leder till utveckling, därför investerar vi långsiktigt i våra Länsbyggare!
KARRIÄR

Senaste nyheterna

Besök oss