Länsbygg renoverar Opalen i Boden

I Boden är Opalen mer än bara stadens största konditori, det har varit en del av gemenskapen i Boden sedan 1966. På Länsbygg är vi stolta över att få vara med och bidra till Opalens historia.

”Projektet Opalen har gått över förväntan. Vi har klarat beställarens högt uppsatta mål när det gäller tidplan och budget, och vi har också klarat våra interna mål rörande hållbarhet och miljö.
På Länsbygg försöker vi bygga smart, vi återbrukar det som återbrukas kan och vi är noga i planeringen i projekten och vi försöker tänka spilleffektivt. Det har vi lyckats göra här på Opalen, och vi är mer än nöjda med resultatet” – Säger Rickard Alm på Länsbygg.

Ansvarig beställare för projektet var SBB som fastighetsägare och Konditori Opalen.

2009 öppnade gallerian, och det är 15 år sedan, och vi kände att vi behövde uppdatera oss. Och vi är mer än nöjda med Länsbygg som vi har samarbetat med. Vi tycker att resultatet blev fantastiskt bra, och det har varit ett roligt jobb med Länsbygg under renoveringen, och vi har inte behövt ha stängt en enda dag vilket är fantastiskt. Säger Krister- och Mikael Kraus – Ägare utav Konditori Opalen.

Är du intresserad av att veta mer om oss och vårt arbete?
Tryck på knappen här nere för att kontakta oss 👇

Bli en länsbyggare

Vi är en stabil och trygg arbetsgivare med höga kvalitetskrav som tror på att ansvar leder till utveckling, därför investerar vi långsiktigt i våra Länsbyggare!
KARRIÄR

Senaste nyheterna

Besök oss