Träffa vår projektledare Hannes Norén

Vi tog en pratstund med Hannes Norén vår projektledare med Boden som ansvarsområde.

Hej Hannes kan du presentera dig och berätta vad din roll är på Länsbygg?

Jag heter Hannes Norén och arbetar som projektledare på Länsbygg. I min roll som projektledare så ansvarar jag för att planera, driva och leda projekt från kontrakt till överlämnande. Utöver större projekt så driver jag även ett stort antal försäkringsskador där jag har ansvar för besiktning av skador och sedan driften och planeringen av skadereparation.

Vad var din bakgrund innan du började jobba på Länsbygg?

Jag har tidigare varit projektchef åt YIT, där jag jobbade med stora komplicerade projekt med inriktning industri- och infrastrukturprojekt.

Vad gjorde att du valde att börja jobba på Länsbygg?

Länsbygg är ett företag som är i en expansiv fas med fokus på den lokala marknaden, i mitt fall Boden. Jag har i mina tidigare anställningar rest mycket över hela Norrbotten och på Länsbygg får jag ägna majoriteten av tiden på hemmaplan vilket leder till att jag får mer tid med min familj och fritidsintressen.

Vad skiljer Länsbygg mot andra aktörer i branschen?

Länsbygg har ett fokus på att bli bäst inom sin bransch, byggservice med inriktning mot försäkringsjobb. Utöver det så arbetar företaget strukturerat och organiserat kring sina projekt och har en sund syn kring personalfrågor.

Är du intresserad av att bli en Länsbyggare?
Tryck på knappen här nere när du är redo!👇

Bli en länsbyggare

Vi är en stabil och trygg arbetsgivare med höga kvalitetskrav som tror på att ansvar leder till utveckling, därför investerar vi långsiktigt i våra Länsbyggare!
KARRIÄR

Senaste nyheterna

Besök oss