Länsnytt

Länsnytt är vårt nyhetsflöde som vi uppdaterar med de senaste nyheterna från oss på Länsbygg.

Välkommen till Länsnytt. Här kan du hålla dig uppdaterad på de senaste nyheterna från oss på Länsbygg. Har du frågor eller vill veta mer om något av våra nyheter, tveka inte att hör av dig till oss.

Nyhet

Länsbygg blir stolt guldpartner till Luleå Hockey

På Länsbygg strävar vi aktivt efter att vara en positiv kraft i det lokala samhället och genom att bli guldpartner till Luleå Hockey, som är en av Norrbottens mest framstående varumärken, visar vi vårt engagemang för samhället och stärker vår närvaro i regionen.

LÄS MER
Medarbetarporträtt

Träffa vår projektledare Kristina Öqvist Bucht

Från retail och rollen som butikschef till byggbranschen. Vi tog en pratstund med den händiga hemmasnickaren Kristina, för att ställa henne några frågor om hur hon upplever att det är att jobba hos oss på Länsbygg.

LÄS MER
Nyhet

Fastighetsservice från Länsbygg

Med fastighetsservice och teknisk förvaltning från Länsbygg håller ni era fastigheter i toppskick. Låt oss göra skillnad, vi sköter underhåll som systematiskt höjer fastigheternas värde!

LÄS MER
Nyhet

Skickliga hantverkare nyckeln till tillväxt

– En nyckel för att kunna växa uthålligt i byggbranschen är att attrahera skickliga lokala hantverkare som jobbar med de bästa maskinerna och verktygen. Det skapar förtroende hos kunderna. Hantverkarna pratar positivt om sin arbetsgivare – och då är det lätt att rekrytera nya medarbetare.

LÄS MER
KARRIÄR

Bli en Länsbyggare

Vi är en stabil och trygg arbetsgivare med höga kvalitetskrav som tror på att ansvar leder till utveckling, därför investerar vi långsiktigt i våra medarbetare.
Är du redo att bli en Länsbyggare?

Besök oss