Vårt erbjudande

Vår styrka är vår breda kompetens och långa erfarenhet inom de områden som vi verkar. Våra kunder är företag stora som små, industrier, fastighetsbolag och privatpersoner.

Tack vare lång erfarenhet och bred kunskap hos våra länsbyggare, så kan vi ta oss an allt från heltäckande entreprenader till snabbare jobb inom byggservice. Våra länsbyggare besitter också insikt och kunskap för att kunna utföra arbete inom industriservice, allt med minimala ledtider.

Entreprenad

Vårt erbjudande inom entreprenad innebär att vi tar helhetsansvaret för ett projekt. Det kan vara allt från litet till stort, och det kan röra allt mellan bostäder till industrilokaler. Vår långa erfarenhet och stora bredd innebär att vi kan ta oss an de flesta typer av projekt oavsett storlek. Vårt fokus är att våra beställare och våra länsbyggare ska få en trygg resa genom projektet, oavsett vad det är som ska byggas.

Byggservice

Våra länsbyggare är snabba ut till dig som kund och har en bred erfarenhet av servicearbeten, stora som små. Om du behöver hjälp med allt från flexibla lösningar, löpande renoveringar eller akuta uppdrag ska du kontakta oss för byggservice

Försäkringsskador

Vi har lång erfarenhet av utredning och åtgärd av skador på fastighet, och här är vi en partner som du kan lita på och känna dig trygg med. Vi har långa samarbeten med ett flertal av de stora försäkringsbolagen, så när skadan är framme så kan vi agera snabbt och begränsa skadan.

Industriservice

I över 35 år har vi funnits där för våra industripartners. Vårt mål är alltid att utföra vårt arbete utan att störa den pågående produktionen, med minimala ledtider. Vi lägger stor vikt vid erfarenhet hos våra länsbyggare som arbetar med industriservice, det skapar kvalité och långsiktiga relationer med våra industripartners.

Fastighetsservice

Vi tar hand om både byggnaden och trädgården, med allt från reparationer till underhåll. Vi har avtal med de största försäkringsbolagen och har stor erfarenhet av skadeutredning och åtgärdsförslag inklusive upprättande av budget för åtgärderna.
 
Vi kan hjälpa till med ronderingar av fastigheten veckovis, månadsvis eller kvartalsvis . Behöver ni hjälp med städning, snöskottning eller trädgårdsarbete så löser vi det.
Låt oss ta hand om helheten eller välj de delar som passar er förening.

LÅTER DET INTRESSANT

Kontakta oss

Vill du veta mer eller har du frågor? Välkommen att kontakta oss!

KONTAKT

Skicka oss ett meddelande

Besök oss