Länsbygg blir stolt guldpartner till Luleå Hockey

På Länsbygg strävar vi aktivt efter att vara en positiv kraft i det lokala samhället och genom att bli guldpartner till Luleå Hockey, som är en av Norrbottens mest framstående varumärken, visar vi vårt engagemang för samhället och stärker vår närvaro i regionen.

Vi är otroligt glada över att kliva upp som Guldpartner till Luleå Hockey. På Länsbygg brinner vi för föreningslivet i Norrbotten, och framförallt Luleå Hockey. Genom detta initiativ är vårt mål att ge vårt fulla stöd till damlaget, herrlaget samt den omfattande och betydelsefulla ungdomsverksamheten som Luleå Hockey bedriver för både pojkar och flickor” – Säger Mattias Sundqvist på Länsbygg

Mattias lyfter också fram vikten att inkludera barn och ungdomsverksamheten hos Luleå Hockey i Länsbyggs initiativ:

För oss är barn- och ungdomsverksamheten inom Luleå Hockey av yttersta vikt. Vi ser det som en investering i framtiden och en möjlighet att ge tillbaka till samhället. Genom att stötta ungdomarna i deras idrottsliga utveckling och ge dem möjlighet att utöva sin passion för ishockey, bidrar vi till att forma starka och ansvarsfulla individer. Vi tror på värdet av gemenskap, laganda och personlig utveckling som sporten kan erbjuda. Genom att stödja Luleå Hockeys barn- och ungdomsverksamhet strävar vi efter att skapa en positiv och inkluderande miljö där unga människor kan växa och blomstra

Är du intresserad av att veta mer om oss och vårt arbete runt sponsring i regionen?
Tryck på knappen här nere för att kontakta oss 👇

Bli en länsbyggare

Vi är en stabil och trygg arbetsgivare med höga kvalitetskrav som tror på att ansvar leder till utveckling, därför investerar vi långsiktigt i våra Länsbyggare!
KARRIÄR

Senaste nyheterna

Besök oss