Träffa vår projektledare Kristina Öqvist Bucht

Från retail och rollen som butikschef till byggbranschen. Vi tog en pratstund med den händiga hemmasnickaren Kristina, för att ställa henne några frågor om hur hon upplever att det är att jobba hos oss på Länsbygg.

Hej Kristina Kan du presentera dig för de som inte känner dig?

Hej! jag heter Kristina Öqvist Bucht och jag arbetar som projektledare på Länsbygg.

Hur skulle du beskriva din roll på Länsbygg?

Min roll handlar mycket om samordning i våra projekt, och främst mot skadeärenden som vi jobbar med. Här handlar det om att få ihop samordningen mellan underentreprenörer som elektriker och VVS, men även dialog, samtal med våra duktiga snickare. Jag har också mycket kundkontakt med försäkringstagaren och går igenom kostnader i uppstarten av ett projekt, jag ser också till att alla materialval blir gjorda för återställning av skada. Sen gör jag även kundavslut när vi är färdiga med ett projekt då jag stämmer av med kunden hur de tycker att arbetet har sköts och vad som har varit bra och om det finns utvecklingsmöjligheter.

Vad var din bakgrund innan du började jobba hos oss på Länsbygg?

Innan jag började arbeta på Länsbygg så arbetade jag ungefär 13 år inom retail, sista åren som butikschef. Jag kände att jag hade gett allt och gjort den resan jag kunde inom butiksväsendet och det fanns ingen naturlig utveckling kvar för mig där.

Vad gjorde att du valde att börja jobba på Länsbygg?

Jag var sugen att testa något helt annat. Jag hade hört mycket gott om Länsbygg och att det var ett företag med bra struktur och driv framåt. Men också för att jag ser mig som en ganska händig person och jag tycker själv om att snickra, renovera och bygga så det kändes intressant och kul.

Vad skiljer Länsbygg mot andra aktörer i branschen?

Svår fråga då jag inte har någon tidigare bakgrund i branschen. Men det jag tycker är väldigt roligt med att jobba på Länsbygg är att det finns en enorm framtidstro och ett otroligt driv och engagemang. Man vill expandera och inta nya orter och bli rikstäckande, och det känns otroligt roligt att vara med på en sådan resa framåt.


Kontakt:

Namn: Kristina Öqvist Bucht
E-post: kristina.oqvist@lansbygg.se

Bli en länsbyggare

Vi är en stabil och trygg arbetsgivare med höga kvalitetskrav som tror på att ansvar leder till utveckling, därför investerar vi långsiktigt i våra Länsbyggare!
KARRIÄR

Senaste nyheterna

Besök oss