Fastighetsservice från Länsbygg

Med fastighetsservice och teknisk förvaltning från Länsbygg håller ni era fastigheter i toppskick. Låt oss göra skillnad, vi sköter underhåll som systematiskt höjer fastigheternas värde!

Vi ställde några frågor till Mats Holst, ansvarig för Fastighetsservice på Länsbygg.

Hej Mats! Hur är läget?

Hallå, jo tack det är bara bra.

Vad är din roll på Länsbygg?

Jag är ansvarig för Länsbyggs Fastighetsservice och det är jag som är fastighetsägarna- och föreningarnas kontaktperson.

Vad kan ni hjälpa fastighetsägarna och föreningarna med?

Vi kan hjälpa till med allt från enklare baspaket till att ta ansvar om helheten via vår totalförvaltning. Vår totalförvaltning innehåller förutom tekniskförvaltning också administrativ och ekonomisk förvaltning. Vi kan även skräddarsy lösningar till fastighetsägare och föreningar med hjälp utav enskilda uppdrag som passar just för den enskilda fastighetsägaren eller föreningen.

Varför tycker du att fastighetsägare och föreningar ska ha Fastighetsservice från Länsbygg?

För att vårt breda erbjudande och kompetens är anpassat för att passa alla fastighetsägare och föreningar. Eftersom vi också kan erbjuda skräddarsydda lösningar med hjälp av enskilda uppdrag, så hittar vi alltid en lösning som är väl anpassad för just din fastighet eller förening.

Vi vill gärna träffa er och berätta hur vi på bästa sätt kan erbjuda våra tjänster.
Kontakta Mats redan idag!

Kontakt:

Namn: Mats Holst
Mobilnummer: 070 – 264 60 45
E-post: fastighet@lansbygg.se

Är du nyfiken att veta mer om fastighetsservice från Länsbygg? Klicka här för att läsa mer om våra olika paketeringar.

Bli en länsbyggare

Vi är en stabil och trygg arbetsgivare med höga kvalitetskrav som tror på att ansvar leder till utveckling, därför investerar vi långsiktigt i våra Länsbyggare!
KARRIÄR

Senaste nyheterna

Besök oss