Träffa vår snickare Robin Wikström

Vi tog ett snack med en av våra snickare Robin Wikström. Robin är en stolt Länsbyggare och är inne på sitt 13:e år i företaget.

Hej Robin kan du presentera dig och berätta vad din roll är på Länsbygg?
Tjenare! Robin Wikström heter jag, 30 årig snickare på Länsbygg. Stolt Länsbyggare.

Hur länge har du arbetat på Länsbygg?
Oj, jag är inne på mitt 13:e år nu på Länsbygg. Jag började arbeta här direkt efter jag var klar med gymnasiet och innan det hade jag praktik och sommarjobb på Länsbygg medan jag fortfarande gick på gymnasiet.

Vad gjorde att du valde att börja jobba på Länsbygg?
Min pappa är chef på byggavdelningen på SSAB och Länsbygg har under lång tid haft avtal med SSAB, på den vägen kom jag i kontakt Länsbygg och kunde få sommarjobb här. Sen har jag trivts så bra att jag har blivit kvar.

Vad skiljer Länsbygg mot andra aktörer i branschen?
Jag har ju inte arbetat på något annat ställe så det är svårt för mig att svara på. Men sedan de nya ägarna tog över Länsbygg så har det blivit flexibelt med jobb och otroligt hög variation på jobben vilket jag verkligen kan uppskatta. I företaget finns det också ett otroligt driv och en vilja att ta sig framåt vilket bidrar till att alla jobbar hårt samtidigt som vi alla har roligt tillsammans.

Bli en länsbyggare

Vi är en stabil och trygg arbetsgivare med höga kvalitetskrav som tror på att ansvar leder till utveckling, därför investerar vi långsiktigt i våra Länsbyggare!
KARRIÄR

Senaste nyheterna

Besök oss