Ombyggnation på Trafikverket

Länsbygg har haft nöjet att få samarbeta med Trafikverket för en ombyggnation av kontorslokaler för anpassning av avdelningen för Norrbottniabanan.

Anpassningen omfattade en total ombyggnadsyta på cirka 1000 kvadratmeter och Länsbygg har genomfört projektet med högsta kvalitet och har skapat en modern och effektiv arbetsplats för Trafikverkets personal.

Genom att använda sig av moderna byggmaterial har vi bidragit till att skapa en mer energieffektiv och hållbar miljö för Trafikverkets verksamhet. Projektet har genomförts på ett effektivt sätt och inom tidsramar och budgetar. Vi är stolta över att ha bidragit till att skapa en modern och hållbar arbetsplats för Trafikverkets avdelning för Norrbottniabanan.

Länsbygg fortsätter att arbeta med högkvalitativa projekt inom byggbranschen och är stolta över att kunna bidra till att skapa moderna och effektiva arbetsplatser som främjar hållbarhet och produktivitet.

Kolla vad fint resultatet blev 👇

Bli en länsbyggare

Vi är en stabil och trygg arbetsgivare med höga kvalitetskrav som tror på att ansvar leder till utveckling, därför investerar vi långsiktigt i våra Länsbyggare!
KARRIÄR

Liknande projekt

Besök oss